A legtrendibb ültetési rend formációk
esküvői meghívó

A legtrendibb ültetési rend formációk

Egy esküvői ültetési rend általában egyszerű és rendezett. A vendégek könnyen megtalálják a helyüket rajta, mely segít abban, hogy az asztaloknál megtalálják helyüket. Manapság nagyon sokféle jópofa ültetési rend létezik. Inspirálódjatok az alábbi ültetési rendekből bátran, aszerint, hogy milyen stílusú esküvői dekorációt álmodtatok meg magatoknak.

 

  1.        Ablak illetve ajtó ültetési rend

Manapság elég divatos ablaküvegre vagy éppen ajtókeretre felírni az ültetés rendjét. Ez a különleges megoldás főleg vintage, rusztikus hangulatú esküvőknél mutat nagyon jól.

  1.        Fa láda

A faládába készített ültetési rend szintén egy rusztikus esküvő gyönyörű kiegészítője lehet. Ilyenkor madzagon függeszkednek az egyes asztalok a nevekkel és kis csipeszekkel van.

  1.        Kréta tábla

A kréta táblára felkerülő ültetési rend is nagyon elterjedt mostanában, szintén rusztikus, vintage hangulatot erősíthetjük általa.

  1.        Képkeretek

Nagyon hangulatos összképet alkothatunk egy díszes képkeretben elhelyezett ültetési renddel vagy akár több kisebb képkeretben elhelyezett asztalokkal. Egy ilyen ültetési rend akár egy elegáns vagy romantikus esküvő kiegészítője is lehet.

  1.        Tükör

Nagy divat a tükörre elhelyezett ültetési rend is, mely egy plusz csillogást biztosít a visszatükröződő felület miatt.

  1.        Boho stílus

A bohókás stílusú, lazább ültetési rendek nagyon természet közeliek, ötletesek és úgy tűnnek, mintha a természet vagy az ottani környezet részese lenne. Különféle faháncsokkal, madzagokkal, vagy éppenséggel papírtekerccsel megoldott ültetési rendek nagyon egyediek és különlegesek.

  1.        Rusztikus

A zsákvászon anyaggal kiegészített ültetési rend egy rusztikus esküvő kiegészítője lehet. Különféle kis zászlókkal, zsákvászon masnikkal feldobhatjuk az amúgy is különleges ültetési rendet.

  1.        Létra

A létrán lévő ültetési rend is elég különleges formája annak, hogy megmutassuk, hogy ki hol ül. Ez rögtön már egy fogadódíszként is szerepelhet a bejáratnál, melyet különféle virágdíszek, mécsesek is még díszesebbé tehetnek.

  1.        Kreatív témák

Egyedi és személyes megoldás, ha a vendégekről készült fényképeket helyezünk az egyes asztalszámok mellé. A hangulat már a vacsora elején oldódik, ahogy az emberek keresik fényképüket a táblán, viszont ennek az ültetési módnak az a hátránya, hogy elég sok időráfordítást igényel, hogy mindenkiről megfelelő képet találjunk, illetve készítsünk. Ha tematikus esküvőt terveztek, akkor nagyon jól mutat a tematikába illő ültetési rend, itt a képen például egy csónak formájuk látunk.

 A blogban szereplő képek forrása: Pinterest.

Time: 0.2003 ms | Memory: 27.53MB | Version: 2.0