Esküvői meghívó szettek
esküvői meghívó

Esküvő meghívó szettek, avagy hogyan adjuk át stílusosan a sokféle kártyát

Esküvői meghívónkat többféle kísérő kártya is kísérheti. A manapság egyre divatosabb RSVP kártya, vagyis válaszkártya, információs kártya vagy programkártya is kísérője lehet esküvői meghívónknak. Nem csupán borítékban mellékelt kártyákról van szó, hanem szépen, ízlésesen tálalva is átadhatjuk ezeket a kártyákat. Fontos, hogy a kártyák az esküvői meghívó stílusában, azzal összeillő grafikával készüljenek. Így máris méltó kiegészítőjévé válhatnak a meghívónak.

Az egyéb kísérő kártyákat ízléses papír átkötéssel is hozzáfoghatjuk esküvői meghívónkhoz, de akár csipkével, pékzsineggel vagy szatén szalaggal megkötve is elkészíthetjük őket. A lényeg az, hogy színben, stílusban egy harmonizáló összképet kapjunk. A papír átkötőn szerepelhet a pár neve vagy monogramjuk és az esküvő dátuma is, így alkotva közös egységet a meghívóval. Természetesen itt is figyelünk a színek harmóniájára, azonos grafikai elemek használatára. Az összképet még kiegészíthetjük bilétával is, melyen szintén monogramot, neveket, dátumot vagy a ’meghívó’ szót szerepeltetjük.

Különlegesebb megoldás lehet, ha a meghívónak egy külön zsebet létrehozunk azért, hogy a kísérő kártyák oda férhessenek. Itt a zsebben akár több kártya is elférhet és maga a meghívó is stílusos, egyedi külalakkal fog rendelkezni. Ezt a zsebet akár csipkéből is meg lehet valósítani, így még különlegesebb külsőt kölcsönözve az esküvői meghívónak.

Akár RSVP-t, információs kártyát vagy programkártyát szeretnél esküvői meghívód mellé adni vendégeidnek, tedd azt stílusosan!

Mi segítünk mind a tervezésben, mind a megvalósításban, hogy tökéletes, különleges esküvői meghívótok lehessen.

A blogban szereplő képek forrása Pinterest.

Time: 0.2337 ms | Memory: 29.11MB | Version: 2.0