Fotósarok a Nagy Napon
esküvői meghívó

Fotósarok a Nagy Napon

Hogyha szeretnéd, hogy a vendégeidnek legyen egy kis emlékük a Nagy Napotokról, melyet akár magukkal tudnak vinni az ünnepség után, akkor érdemes egy fotósarkot kialakítanod esküvődön. Így a vendégek örömmel és sok-sok vidámsággal fogják emlékül elkészíteni fotójukat és nem utolsó sorban nagyszerűen fognak szórakozni. Számotokra is egy kellemes emlékekké válnak majd ezek a fotók, melyeket akár egy albumba is összegyűjthettek.

Megvalósíthattok hagyományos fotóháttereket is, melyekkel épp olyan jól lehet szórakozni. De ha valami különlegesre, kreatívra vágytok, akkor érdemes az esküvő tematikájába illő fotóhátteret választani. Bohém vagy romantikus stílusú esküvőre például nagyon jól mutat a különféle papírvirágokból álló háttér, mely szuper háttérül szolgál majd.

Modern fotóháttér

A modern fotóháttér megvalósításához a modern technikát hívhatjuk segítségül. Szükséged lesz egy Ipad-ra, melyre le kell töltened egy fotóháttér alkalmazást. A „My photo booth” alkalmazással például személyre tudod szabni a háttereket és szövegeket is. Szükséged lesz egy Ipad-ot megtartó állványra, illetve szükséged lesz egy kompatibilis fotónyomtatóra.

A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Készülhettek akár egy üres képkerettel is, melyet felfüggesztetek valahova a terembe, és e mögé állva a vendégek könnyedén tudnak majd fotót készíteni magukról. Készülhettek vicces fotókellékekkel is. Az a jó, hogyha Ipaddal vagy fényképezőgéppel készíted a képeket, akkor mindenképpen Nektek is megmaradnak a fényképek, amiket később fel tudsz majd használni egy fotóalbum vagy montázs elkészítéséhez.

Magát a fotósarkot is nagyszerűen fel lehet dekorálni, de az is jól néz ki, ha a fotósarkot bemutató tábla - melyen lépésről lépésre elmagyarázod a fotózással kapcsolatos teendőket - beleillik az esküvői dekorációba. Az is jó ötlet, hogy a kész, kinyomtatott fotókat egy nagy táblára tűzik a vendégek, ahol aláírással, pár jó szóval köszönthetnek Titeket. Egy szép album is kerekedhet az egészből, hogyha megkéritek kedves vendégeiteket, hogy az elkészült fotókat egy emlékkönyvbe ragasszák be és mellé írjanak pár kedves szót számotokra.

Egy a lényeg számtalan variáció létezik a fotósarok megvalósítására. A lényeg az, hogy számotokra legmegfelelőbbet válasszátok. Bármilyen egyedi tábla, felirat, emlékkönyvre lenne szükségetek a Ti egyedi fotósarkotok megvalósításához, keressetek minket nyugodtan.

 

Time: 0.3589 ms | Memory: 27.15MB | Version: 2.0