Különleges meghívók a nagyvilágból I.
esküvői meghívó

Ezek a különleges meghívók nem csak az esküvői dekoráció hangulatát idézik, hanem a pár személyiségét is tükrözik. Nem mindennapi megoldások, melyek viccesek, ötletesek és biztos, hogy nagy sikert aratnak.

Lufis save the date

Ez az ötlet egy nagyon vicces megoldása az esküvő hírül adásának. Egy különleges módja annak, hogy tudasd vendégeiddel a nagy nap részleteit.

Kaland: Esküvői meghívó sorozat

Szerettek utazni és szeretitek a kalandot? Ez a meghívó egy igazán kalandvágyó fiatal párnak való. Ami ebben a meghívóban különleges az az, hogy tartalmazza mindazokat a helyeket, melyeket a pár együtt utazott be, és olyan mérföldköveket is megtalálunk rajta helyszínekkel együtt, mely a kapcsolatukat jellemzi. Bármerre is jártatok ketten azt meg lehet jeleníteni a meghívón, ezáltal válik különlegessé és személyessé.

Erdei meghívó

Egy erdei esküvő tökéletes eleme ez a meghívó, melyet egy amerikai pár készített egy lézervágó segítségével. Ez az erdei hangulat segít a vendégeknek, hogy belehelyezkedhessenek az esküvő hangulatába. Nagyon különleges lett ez a megoldás.

Meghívó dobozka

Ez a különleges, fűszerekkel megtöltött dobozos meghívó nagyon személyes és abszolút közvetíti a pár különleges hobbiját. Erre a meghívóra minden vendég emlékezni fog. A pár, akik ezt a meghívót készítették nagyon szerettek utazni, világot látni és megismerni új ízeket, kultúrákat. Ezt a hangulatot közvetíti a sokféle fűszernövény, mely megtalálható a kis dobozkában.

Mozgó iránytű meghívó

Ez a mozgó iránytű meghívó minden fontos részletet tartalmaz, melyet az esküvővel kapcsolatban tudni érdemes a meghívottaknak. Ötletes és nagyon különleges.

Sótartó meghívó

Gyerekként biztosan Ti is sokat játszottatok papírból hajtogatott sótartóval. Ez egy nagyon aranyos és romantikus megoldása az esküvő hírül adásának. Főleg akkor nagyon aranyos, ha kisiskolás korotok óta ismeritek egymást.

Interaktív meghívó

Ez az interaktív, csúsztatható meghívó nagyon különleges és mindent elmond a pár személyiségéről. Itt igazán meg tudják mutatni magukat.

Csoki papír meghívó

Ki nem szeretni az édességet? Ez a meghívó egy tábla csokoládét tartalmaz, melyen kicserélték a papírt és arra tették az nagy nap fontos eseményeinek a részleteit. Nagyon laza és vicces megoldás.

Zsebkendő meghívó

Ezt a meghívót a vendégek nemcsak hogy megtartják majd, de még használni is fogják tudni. Az esküvő részleteit egy zsebkendőre nyomtatták rá, mely így egy vicces és ugyanakkor hasznos használati tárgy lett.

További különlegességekre is számíthattok a blogunk második részében.

A blogban szereplő képek forrása pinterest.

Time: 0.4029 ms | Memory: 27.16MB | Version: 2.0