Milyen ültetési rendet válasszak?
esküvői meghívó

Milyen ültetési rendet válasszak?

Megannyi kreatív, jópofa ötlet közül válogathatunk, ha ültetési rendet szeretnék. Az ízlésünkhöz, az esküvő stílusához mérten olyat választhatunk, amilyet szeretnénk. Akár romantikus hangulatra vágyunk, akár vintage, rusztikus vagy bóhókás hangulatú esküvőnk lesz, temérdek ötletből választhatjuk ki a kedvünkre valót. Összegyűjtöttünk Nektek néhány ötletes variációt, hogy könnyebb legyen a döntés és megkönnyítsük a felkészülés időszakát.

Ültetési rendek közül választhattok dekoratív képkeretbe írt névlistát, mely egy romantikus esküvő elengedhetetlen kelléke lehet. Nagyon romantikus hatást érhetünk el élő virágok használatával is.

Esküvői meghívó

Kifinomult, elegáns hatást érhetünk el, ha a névlistánkat szalaggal és strasszokkal díszítjük. Akár egy ablakkereten is feltűntethetjük vendégeink listáját, mellyel igazán különleges hangulatot alkothatunk.

Esküvői meghívó

 

Ha valami egyedi megoldásra vágyunk, akkor akár cérnákra, kulcsokra vagy zászlókra tűzve is elkészíthetjük az ültetési rendet. Ha egy különleges elrendezésre vágyunk, akkor szalagokra rögzítve függőleges formában is el lehet rendezni a névsort.

Esküvői meghívó

Ha bohókásabb stílust szeretnénk követni, akkor válasszuk a vendégekről készült képek listáját, ahol mindenkinek ki kell keresnie magát, ez még jó kis móka is lehet a vendégek számára, és össze is csiszolódhat a társaság még a vacsora előtt. A barátoknak és haveroknak is biztos tetszene egy olyan ültetési rend, melyen a nevek egy-egy cérnaszállal vannak összekötve az asztalszámokkal. Kihívást jelentő feladat a vendégek számára is megkeresni helyüket ezen az ültetési renden. Egy biztos, hogy jó hangulatban indulna az este. Ha szeretitek az utazást és esküvőtök témájául is ezt választottátok, akkor egy térképpel is ábrázolhatjátok az ültetések rendjét.

 

Esküvői meghívó

Ha vintage hangulatban gondolkodtok, akkor is számtalan variáció közül választhattok. Rengeteg kiegészítő közül lehet választani, mely felidézi a vintage hangulatát. Régies kulcsok, bőröndök, képkeretek és csipkék tehetik teljessé az ültetési rend által alkotott képet. Ötletes megoldás egy régi írógép kellékeként befűzni az ültetési rendet.

Ha egy monumentálisabb ültetési rendet szeretnétek, akkor egy egész installációt is létrehozhatunk közvetlenül a bejárat közelében, melyek akár dekorációs elemként is funkcionálhatnak.

Ha szabadon szeretnéd leültetni vendégeidet, akkor jó megoldás, ha kiírod egy táblára, hogy mindenki oda ülhet le, ahova kedve tartja. Kedves gesztusnak tűnhet ez a megoldás és a vendégeknek sem kell alkalmazkodniuk, de 50 fő fölött mindenképpen érdemes a káosz elkerülése végett ültetési rendet használni a Nagy Napon.

Esküvői dekoráció

Érdemes olyan ültetési rendet választanotok, mely tökéletesen illeszkedik az esküvői dekorációba és az est hangulatához is kellőképpen illik. Titeket kell, hogy tükrözzön, hiszen ez az első dolog, amit meglátnak a vendégek a vacsora helyszínén.

Válasszatok stílusotok és elképzeléseitek szerint ültetési rendet, hogy az is tökéletes részévé válhasson az esküvői dekorációnak!

Képek forássa: Pinterest

Time: 0.2134 ms | Memory: 27.52MB | Version: 2.0