Tavaszi esküvői meghívó ötletek
esküvői meghívó

Tavaszi esküvői meghívó ötletek

A tavasz az egyik legkedveltebb időpont az esküvői szezonban, hiszen nincsen túl meleg még, és sokan jobban ráérnek, így többen szeretik ekkor tartani az esküvőt. Ha idén tavasszal tartjátok az esküvőtöket, akkor bizonyára már sok minden meg van tervezve, el van intézve, azonban, ha a jövő év tavaszára készülődtök még csak, akkor megosztunk veletek néhány jó tavaszi meghívó ötletet.

Most, hogy eljött a jó idő és már nincsenek fagyok, megannyi design ötlet közül válogathattok meghívótok kiválasztásánál, hiszen megjelentek a színek, a természet is újjáéledt, és mindez az esküvői meghívókon és egyéb kártyákon is megjelenhet.

Virágos meghívók

Nagyon sokan szeretik a virágos, romantikus megjelenésű meghívókat, hiszen ahogyan a virágok bimbóznak, kinyílnak tavasszal, úgy szimbolizálják egy házasság kezdetét is. Habár a hölgyek mindig szívesebben választanak virágos meghívót, sok vőlegénynek is ugyanúgy tetszenek, hiszen a virágok az esküvőn gyönyörű látványt nyújtanak, ha már a meghívót is ezekkel díszítjük, az csak egy plusz.


Tengerparti stílusú meghívók

A kék színárnyalattal rendelkező tengerparti hangulatú meghívó tökéletes választás egy tavaszi vagy nyári esküvőre. Kék watercolor ecsetvonásokkal díszített ESKÜVŐI MEGHÍVÓ elkalauzolja vendégeidet egy tengerparti álomhelyszínre. Minden, ami a felüdülésre, meleg időre vagy vakációra emlékezteti őket, feldobja az esküvő hangulatát. Bármilyen vízparti esküvőhöz jól illik egy ilyen hangulatú meghívó.


Trendi színekbe öltöztetve

Mi sem jobb ötlet annál, minthogy a trendi, gyönyörű színeket hívjuk segítségül meghívónk megtervezésekor. 2016-ban például a halvány rózsaszín, Rose Quartz és a lilás-kékes árnyalatú Serenity színek kerültek ki győztesként. A tavaszi friss színeket is segítségül hívhatjuk, mint például a zöld és annak különböző árnyalatai.


Trópusi meghívók

Egy igazán vagány trópusi hangulatot alkothatunk meg tavaszi vagy nyári esküvőnkre vibráló színek, trópusi gyümölcsök és trópusi fák használatával. Nagyon energikus hatást érhetünk el velük, mely minden vendég számára inspiráló lesz.


A blogban szereplő képek forrása: Pinterest

Ahhoz, hogy vendégeiteket egy melegebb évszakba köszönthessétek, érdemes ilyen tavaszi meghívó ötleteket megvalósítani. Keressetek minket nyugodtan, hogy segíthessünk ötleteitek és álmaitok megvalósításában!

Time: 0.2750 ms | Memory: 27.16MB | Version: 2.0