Top esküvői színkombinációk 2015-re!
esküvői meghívó

Top esküvői színkombinációk 2015-re!

Készülődni a Nagy Napra nem könnyű, főleg nem olyankor, amikor nehezen tudod eldönteni, hogy melyik színkombináció tetszene Neked és a párodnak is. Mindeközben arra is gondolnotok kell, hogy a násznépnek is tetsszen a választott szín, sőt érdemes arra is figyelni, hogy illjen az esemény hangulatához és a választott helyszínhez is.

Reméljük segítségetekre lesz ez a néhány színkombináció az esküvői készülődésben és megkönnyíti a döntéseteket! Inspirálódjatok ezekből a 2015-ös új trendképekből, hogy majd végül tökéletes legyen a választásotok a Nagy Napra.

A kék egy klasszikus esküvői szín, idén egyre többen választják majd a kék különböző árnyalatait: tengerészkék, királykék, pasztell kék, stb. Nézd meg ezeket a színkombinációkat, ha kedveled a kék színt. A kék szín zölddel párosítva egy elegáns, természet közeli színkombinációt alkot. Púderrózsaszínnel viszont egy romantikusabb összhatást eredményeznek, mégis elegáns, letisztult vonalat képviselnek. A kék pasztellesebb árnyalatai barackkal társítva tökéletes alapja lehet egy vintage esküvői dekorációnak.

esküvői meghívó, esküvői meghívó szövegek, esküvői meghívó idézetek, meghívó

2014-ben a púder rózsaszín és barack színű dekorációk nagy népszerűségnek örvendtek. Ez a trend növekvő tendenciát mutat 2015-ben is, kiegészülve még több rózsaszín és piros árnyalattal, mint például a sangria vagy a burgundi vörös. Ezek a színek arannyal kombinálva tökéletes, kifinomult és elegáns dekorációt alkotnak. Választhatjuk ezeknek a színeknek a sötétebb vagy akár világosabb árnyalatait is, attól függően, hogy milyen hatást szeretnénk elérni.

esküvői meghívó, esküvői meghívó szövegek, esküvői meghívó idézetek, meghívó

Ha kedveled a semleges, világos esküvői színeket, akkor itt van néhány közülük. Csodálatos színek ezek, melyek nagyszerű, bensőséges hangulatot árasztanak. A barna árnyalatai egészen a homokszínig tökéletes választás egy természetben megtartott esküvő színeinek. A szürkéskék egy különleges árnyalat, mely némi zölddel és barnával párosítva szintén a természethez közel állók kedvencévé válhat. És végül álljon itt egy frissebb, üdébb színkombináció, mely a lila és a púderrózsaszín párosításával egy tavaszi vagy nyári esküvő tökéletes választása lehet.

esküvői meghívó, esküvői meghívó szövegek, esküvői meghívó idézetek, meghívó

Miután végignézted ezeket a csodálatos esküvői szín trendeket a 2015-ös évre vonatkozóan, találtál néhány ötletet álmod megvalósításához? Bármilyen színt is választasz, fő az, hogy szeresd azt és a lehető legtökéletesebb módon tükrözze vissza a személyiségeteket.

Képek forrása Pinterest.

Time: 0.4363 ms | Memory: 27.15MB | Version: 2.0