Új luxus esküvői meghívók
esküvői meghívó

Új luxus esküvői meghívók

Új szuper LUXUS ESKÜVŐI MEGHÍVÓK készültek nálunk, melyek hamarosan felkerülnek a honlapra is. A legújabb trendek mentén haladva létrehoztunk néhány új koncepciót, melyek egytől egyik különlegesek, és divatosak.

Rusztikus, vintage esküvői meghívók

Nagyon sokan szeretik a vintage és a rusztikus stílust. Évek óta nagy divatja van ezeknek a stílusoknak, és úgy tűnik még mindig porondon is maradnak, még hosszú évekig. Sokan szeretik a vintage és rusztikus hangulatú meghívóinkat, ezért most is sok meghívó ezekben a stílusokban készült el. Kraft alapon sok-sok csipkével, madzaggal, pékzsineg átkötéssel együtt. Egy-egy fém kiegészítős meghívót is terveztünk, melyek szintén ezeket a stílusokat képviselik.

Csipkés esküvői meghívók

A csipkés meghívóink is nagyon népszerűek, így most is sokszor választottuk a csipkét díszítő elemként, akár egy elegánsabb, akár egy vintage hangulatú esküvői meghívó megalkotásakor. A csipkék közül is sokfélét megtaláltok nálunk, akár a vékonyabb, virágos motívumos, elegánsabb fehér csipkék tetszenek nektek, akár a vastagabb, krémszínű, rusztikusabb hangulatú dobogtatja meg a szíveteket, nálunk mindkettőből találtok sokfélét. Csipkét valódi csipke anyagból, lézervágott papíron vagy akár design papíron is megtaláltok nálunk, a lehetőségek tárháza kimeríthetetlen.

Esküvői meghívó szettek

Egyre többen keresik a párok a meghívó szetteket, melyek az esküvői meghívón kívül egy csomagban tartalmazzák a hozzá illő borítékot, RSVP kártyát és az ahhoz illő kisebb borítékot is. Mindez átkötve egy pékzsineggel, gallérral vagy akár csipkével. Az RSVP, vagyis a válaszkártya mellett vagy a helyett akár egy programkártya vagy információs kártya is kerülhet a meghívóhoz. Nagyon hasznos kis összeállítás, mivel így a vendégekkel való kapcsolattartás könnyedén fog menni, a válaszkártya segítségével információkat kérdezhettek a menüvel kapcsolatban, hogy ki hány fővel fog érkezni, hány gyerek jön, stb. Az információs kártya pedig segítséget nyújt a parkolásnál, a megközelítésnél, a szállásnál, illetve bármilyen egyéb olyan specifikus kérdésben, amely a Ti esküvőtökre jellemző.

Egylapos esküvői meghívók

Ha egyszerűbb, letisztultabb esküvői meghívóra vágytok, akkor olyat is találtok nálunk. Egy-egy apró átkötéssel, masnival vagy dísszel megfűszerezve gyönyörű meghívókat alkottunk. Sokszor nem kell más, csak egy csodaszép masni átkötés vagy egy szép design papír és máris egy különleges, ugyanakkor visszafogott, letisztult meghívót kapunk.

Csillogó esküvői meghívók

Azok, akik esküvőjükön egy kis csillogásra vágynak, válasszanak a csillogó meghívóink közül. Pazar elegancia, csillogás tükröződik ezekből az arany, ezüst módon csillogó meghívókból. A luxus hatását keltik, miközben eleganciát sugároznak. A szalagokat, kiegészítőket mind úgy választottuk meg, hogy azok harmonizáljanak ezzel a csillogással, tündökléssel.

És, ami még szintén fontos….

Mint mindig, ezeknél az esküvői meghívóknál is, most is bármin változtathattok. Megálmodtatok egy gyönyörű esküvői meghívót, de nem pont ebben a színben, nem pont ezzel a betűtípussal vagy papírral? Mi segítünk megtervezni meghívótokat és egyéb kártyáitokat is. Forduljatok bátran hozzánk!

A blogban szereplő képek forrása: Excellent Wedding Cards

Time: 0.2728 ms | Memory: 27.16MB | Version: 2.0