Vintage bicycle asztalszám

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Vintage bicycle asztalszám
Sziluettek
Színek
Alakok
10x15
álló
A-vonalú
Henger
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
RSVP
Ültetőkártya
Ültetési rend
Menükártya és itallap
Darabár:569Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 5 db /
Nyomtatás
Papír
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Az ültetésnek szintén nagyon fontos eleme az asztalszám. Különféle alakokban elérhető. Válasszatok olyat, mely a megálmodott dekorációhoz a legjobban illik. Az asztalszám a dekoráció részévé is válhat. Akár egy mécsessel a hengeres asztalszám közepén, akár egy képkeretben elhelyezve, nagyon romantikus és meghitt hangulatot adnak majd.

Ha megtetszett Nektek ez az asztalszám, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.4683 ms | Memory: 27.18MB | Version: 2.0