Endless passion menükártya

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Endless passion menükártya
Sziluettek
Színek
Alakok
12x18
álló
12x18
kihajtható
A-vonalú
Henger
A/4 itallap
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
RSVP
Ültetőkártya
Ültetési rend
Asztalszám
Darabár:725Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 1 db /
Nyomtatás
Papír
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

A menükártya és itallap a vacsora fontos kiegészítője. Különféle alakokban választható a kártya, attól függően, hogy milyen módon szeretnétek elhelyezni azokat. Választható hengeres formában vagy akár A-vonalban is. Általában egy körasztalra 2 menükártyát szoktunk javasolni, hogy mindenkinek elérhető közelségben legyen. Elegáns megoldás, ha mindenki a tányérjába kap egy-egy menükártyát, ekkor az egylapos alakot érdemes választani. Az itallapot általában a menükártyák hátoldalára szoktuk javasolni. Ha bárpultból is történik kiszolgálás, akkor érdemes egy nagy, A/4-es méretű itallapot is kitenni a pultra, hogy még könnyebben menjen az italrendelés.

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.4554 ms | Memory: 27.18MB | Version: 2.0