Amire még szükségetek lehet a Nagy Napon
esküvői meghívó

Információs kártya

Még egy plusz kártya, ami szükségtelen lenne?  Vagy tényleg fontos szerepet tölthet be az esküvőn?

Amikor meghívjátok vendégeiteket esküvőtök napjára, akkor az esküvői meghívó küldésével egyidejűleg egy információs kártyát is át lehet adni. Ez az esküvői kártya minden olyan információval ellátja a vendégeket, ami ahhoz szükséges, hogy minden rendben menjen a Nagy Napon. Ahhoz, hogy mindenki megtalálja a helyszínt, információt szolgáltat a megközelítés lehetőségeiről, akár kocsival, akár busszal érkezik a násznép. Segítséget nyújthat a parkolási lehetőségekhez, és egy kis térképpel is iránymutatást adhat, merre is találják majd a vendégek a szertartás, a templom, illetve a vacsora helyszínét.

információs kártya

Gondolhatnánk, hogy haszontalan plusz költséget jelent, mert úgy is mindenkinek elmondjuk szóban, hogy mi, hol, merre van.  Azonban sokkal egyszerűbb mindenkit írásban tájékoztatni, és egy térképpel is illusztrálni a helyszín megközelíthetőségét.  Így biztosan senki nem fog eltévedni, mindenkinél kéznél lesz, amikor jön az esküvőre. Ráadásul 100 fő fölötti létszámnál, ha telefonon keresztül akarjuk értesíteni a vendégeket, akkor a számlánk is elég magasra rúghat.

Ez a minden részletre kiterjedő kis kártya mindent helyettesít, hiszen általában minden fontos információt tartalmaz, amit feltétlenül tudniuk kell a vendégeknek. Az információs kártya akár tartalmazhatja az esti programot is, vagy akár az egész nap ’menetrendjét’ is.  Így a kisgyerekes ismerősök és rokonok is előre tájékozódhatnak, hogy mi mennyi ideig fog tartani, illetve az idősek is számolni tudnak a programok hosszúságával.

Frappáns és aranyos megoldás a minibook nevű kis könyvecske, ami teljes egészében a párról szól. Képekkel, megismerkedésük történetével és az esküvő részleteivel gazdagítva.  Ennek a minibook-nak egyes oldalai is felhasználhatóak a helyszínről szóló információkra. Elfér benne a térkép, a megközelíthetőség vagy akár a teljes esküvői program leírása is.

Esküvői programfüzet vagy programkártya

Az esküvői programfüzet egy nagyon hasznos és érdekes kiegészítője az esküvőnek. Tartalmaz minden olyan fontos és hasznos információt, mellyel segíteni tudjuk a vendégek kényelmét és komfortérzetét.

Fontos, hogy a vendégek tájékoztatást nyerjenek a fontosabb eseményekről, programokról és arról, hogy hozzávetőlegesen mire számíthatnak a Nagy Napon. Nem kell percre pontosan betáblázott menetrenddel ellátni őket, elég csupán a főbb eseményeket megemlíteni.

Ha szeretnéd, akkor használhatod a programfüzetet a szertartások részletes leírására is akár. Sokan fontosnak tartják, hogy templomi szertartás esetén az énekek, imádságok mind benne legyenek a programfüzetbe, így mindenki együtt tudjon énekelni az ifjú párral. Külföldi vendégek esetén kedves gesztus, ha az énekek, beszédek fordítását is megtalálják a füzetben az anyanyelvükön. Különféle köszönetnyilvánítások is helyet kaphatnak a programfüzetben, illetve az ünnepi vacsora és az azt követő események, mint pl. nyitó tánc, tortavágás, menyasszonytánc, stb. is említést nyerhetnek benne.

Az esküvői programkártya méretileg a programfüzet és a timeline között helyezkedik el. Szintén a Nagy Nap programját tartalmazza, viszont nem olyan részletességgel, mint a programfüzet esetén, de kicsit bővebben, mint a timeline. Minimális plusz információt is szokott tartalmazni, ezen minden olyan információt meg lehet jeleníteni, melyet fontosnak tartotok a násznép számára.

Esküvői idővonal (timeline)

Az idővonal (timeline) jóval egyszerűbb és modernebb formája a programfüzetnek. Időrendi sorrendben megtalálható rajta a Nagy Nap menete. Egészen a készülődés pillanatától meg lehet rajta jeleníteni a napotok eseményeit. A timeline használatával a násznép nem tud meg túl sok információt, viszont tisztában lesz azzal, hogy mikor kezdődnek az egyes szertartások, események, fontosabb programok. Így, hogyha gyerek vagy idős vendég van az esküvőn, akkor tudnak számolni az idővel.

Esküvői idővonal, esküvői timeline

Az idővonal elhelyezése általában lineáris és az egyes események időpontjait esküvői ikonok mutatják, melyek lehetnek akár színesek is és tartalmazhatnak további díszítő elemeket is. Minden fontos esemény megtalálható rajta, viszont csak a lényegre összpontosít, esemény és időpont megjelöléssel.

Svédasztal kártya

Az egységes esküvői design jegyében a svédasztal ételkártya segít az egységes esküvői arculat kialakításában. A kártya segít a svédasztalnál található ételek beazonosításában és a vendégek egyúttal ismét találkoznak az ültetőkárták design-jával. A svédasztal kártya jó szolgálatot tesz, hogy könnyedén választani tudjunk a svédasztal előtt. 

Szalvétagyűrűk

Egy szalvétát sok féle képen lehet díszíteni. Lehet szalvétagyűrűvel, egyedi esküvői arculat grafikai elemeivel díszített papír gyűrűvel, szalaggal, amihez sok féle kiegészítőt használhatunk. Kristályok, gyöngyök, drótok, virágok, és további számtalan lehetőség kínálkozik, amihez csak képzeletünk szabhat határt. Fontos hogy a szalvéták díszei az esküvői dekoráció részét képezzék. 

Szalvétagyűrű esküvőre

Emlékkártya

Az esküvőtök után emlékkártyákat küldhettek a násznépnek, ami igazán kedves dolog. Ezt többnyire egy jól sikerült esküvői fotóval, vagy akár egy közös fotóval is elkészülhet. Az esküvő után pár hónappal szokás kiküldeni, így újra eszébe fogjátok juttatni azt a hangulatot, ami jelen volt a Nagy Napon.

Lufiposta képeslap

A lufi eregetést nagyon sokan kedvelik, és esküvői programnak is nagyon jó. A násznép a kedves üzeneteiket felírják egy egyedileg megtervezett képeslapra, és ezt szalaggal hozzákötik egy héliummal teli lufihoz. Így egy program keretében egyszerre szállhatnak fel a magasba a jókívánságok.

Ha a képeslapot előre meg is címezzük, és ellátjuk bélyeggel, akkor valamennyi vissza is juthat belőle hozzátok.

Lufiposta képeslap

Jókívánságok helyett szoktak bizonyos jópofa ígéreteket is tenni az ifjú párnak, pl: „meghívnak Titeket egy villás reggelire”, és abban az estben, ha visszajut a képeslap hozzátok, akkor be tudjátok váltani annál, aki felajánlotta azt számotokra.

Borosüveg és palack címkék, matricák

Bármilyen palackot egyedivé varázsolhatunk, ha a Ti igényeiteknek megfelelően készítjük el a címkéjüket. Akár a vacsora alatt szervírozás céljából, akár köszönőajándékként is nagyon különleges hatást keltenek, és gyönyörű emlékként szolgálhatnak. 

Boros cimke, palack cimke esküvőre

Ha bármilyen egyéb kártyára volna szükségetek, keressetek minket nyugodtan, mi segítünk megalkotni esküvői kártyáitokat, hogy az összhang tökéletes lehessen a Nagy Napon! A kártyák rendelését leadhatjátok az online rendelés alkalmával a megjegyzés rovatba írva vagy pedig e-mailen.

Time: 0.2518 ms | Memory: 27.12MB | Version: 2.0