Endless passion R.S.V.P.

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Endless passion R.S.V.P.
Sziluettek
Színek
Alakok
11x14
fekvő
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
Ültetőkártya
Ültetési rend
Asztalszám
Menükártya és itallap
Darabár:235Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 15 db /
Oldalak
Hátoldal opciók
Nyomtatás
Papír
Boríték
Boríték kiegészítők
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Az RSVP, vagyis a válaszkártya célja, hogy a meghívóval megküldve segítse a vendégekkel folytatott kommunikációt. Általa könnyedén kiderül majd, hogy ki, hány fővel érkezik, hány gyerekkel kell számolni. A hátoldalra szintén többféle variáció választható: grafikához illő mintás háttér, egyszínű háttér, szöveg (pl.: választható menüsor) vagy akár egy képeslap is mehet a hátoldalra.

Ha megtetszett Nektek ez a kártya, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.5326 ms | Memory: 27.19MB | Version: 2.0