Save The Date kártya
esküvői meghívó

Szeretnéd, ha vendégeid minél hamarabb értesülnének az általatok választott esküvői dátumról? És Ti ez idő alatt nyugodtan készülnétek a Nagy Napra, míg a meghívókat meg nem rendelitek és ki nem külditek?

A nyár sok családnál általában a pihenés, nyaralás időszaka miatt elég zsúfolt szokott lenni. Sokan mennek külföldre vagy akár csak belföldre eltölteni pihenésüket.

Viszont, ha a vendégeitek időben értesülnek esküvőtök dátumáról, akkor előre meg tudják tervezni nyári elfoglaltságukat, vakációjukat. Így Nektek sem kell izgulni, hogy még nem tudtok meghívót küldeni nekik, mert ezzel a nefelejtsd el kártyával biztosan mindenki le fogja tudni foglalni a dátumot a Ti Nagy Napotokra. Ahhoz, hogy még időben tervezni tudjanak a vendégeitek is, az értesítőt körülbelül az esküvő előtt 5-6 hónappal érdemes kiküldeni vagy átadni.

Ez a kártya általában már tükrözi az esküvőn megjelenő grafikai vonulatot és színében és stílusában is megegyezik az ott megjelenő dekorációval.

Mivel ez a kártya kevés információt tartalmaz, egylapos (nem kinyitható) formában szoktuk elkészíteni őket. Csupán a nevek és az esküvő dátuma szokott szerepelni rajtuk. A kártya hátoldalára minta, fotó, egyszínű hátoldalt választhattok vagy akár egy rólatok szóló love storyt is írhattok.

ÁRAKÉRT KATTINTS AZ EGYES KÁRTYÁKRA!

Love & lace save the date
Rich elegance save the date
Pretty in pastels save the date
Vintage grace save the date
Vintage bicycle save the date
Vintage garden save the date
Vintage postcard save the date
Chevron border save the date
Love ticket save the date
Fingerprints in love save the date
Rustic style save the date
Winter tale save the date
Rustic flowers save the date
Nautical love save the date
Nautical stripe save the date
Romantic roses save the date

Time: 0.2272 ms | Memory: 27.9MB | Version: 2.0