Flowers save the date

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Flowers save the date
Sziluettek
Színek
Alakok
11x15
álló
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
RSVP
Ültetőkártya
Ültetési rend
Asztalszám
Menükártya és itallap
Darabár:555Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 15 db /
Oldalak
Hátoldal opciók
Nyomtatás
Papír
Boríték
Boríték kiegészítők
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

A save the date kártya, mely arra szolgál, hogy értesítsétek vendégeiteket az esküvő örömhíréről és esküvőtök dátumáról, már a kiválasztott stílusban és színben pompázhat. Az írott szöveg egy oldalra is kifér, hiszen csupán a neveteket, az esküvő dátumát és esetleg még az esküvő helyszínét tartalmazza. Hátoldala feldobható a grafikához illő mintával, egyszínű háttérrel, egy rólatok készült remek fotóval vagy akár egy love story-val.

Ha megtetszett Nektek ez a kártya, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.4792 ms | Memory: 27.19MB | Version: 2.0