Save The Date kártya
esküvői meghívó

Szeretnéd, ha vendégeid minél hamarabb értesülnének az általatok választott esküvői dátumról? És Ti ez idő alatt nyugodtan készülnétek a Nagy Napra, míg a meghívókat meg nem rendelitek és ki nem külditek?

A nyár sok családnál általában a pihenés, nyaralás időszaka miatt elég zsúfolt szokott lenni. Sokan mennek külföldre vagy akár csak belföldre eltölteni pihenésüket.

Viszont, ha a vendégeitek időben értesülnek esküvőtök dátumáról, akkor előre meg tudják tervezni nyári elfoglaltságukat, vakációjukat. Így Nektek sem kell izgulni, hogy még nem tudtok meghívót küldeni nekik, mert ezzel a nefelejtsd el kártyával biztosan mindenki le fogja tudni foglalni a dátumot a Ti Nagy Napotokra. Ahhoz, hogy még időben tervezni tudjanak a vendégeitek is, az értesítőt körülbelül az esküvő előtt 5-6 hónappal érdemes kiküldeni vagy átadni.

Ez a kártya általában már tükrözi az esküvőn megjelenő grafikai vonulatot és színében és stílusában is megegyezik az ott megjelenő dekorációval.

Mivel ez a kártya kevés információt tartalmaz, egylapos (nem kinyitható) formában szoktuk elkészíteni őket. Csupán a nevek és az esküvő dátuma szokott szerepelni rajtuk. A kártya hátoldalára minta, fotó, egyszínű hátoldalt választhattok vagy akár egy rólatok szóló love storyt is írhattok.

ÁRAKÉRT KATTINTS AZ EGYES KÁRTYÁKRA!

Time: 0.6578 ms | Memory: 59.33MB | Version: 2.0