Ujjlenyomatos emlékek
esküvői meghívó

Egy modern esküvői vendégkönyvet szeretnétek? Az ujjlenyomatos emlékek az esküvő egyedi emlékeivé válhatnak. Kérjétek meg vendégeiteket, hogy készítsenek Nektek ujjlenyomatuk segítségével egy közösen megalkotott fát vagy lufi rengeteget. Ezáltal mindenki nyomot hagy a papíron, és évek múlva is szeretettel emlékezhettek majd a Nagy Napotokra. Vidám kezdése lehet az estének ez a kis program, így a vendégek megismerkedhetnek egymással, és oldódhat a hangulat is. 

Kiegészítésként gondoskodni kell egy vagy akár többféle színű tintapárnáról, melyek pár száz forintért beszerezhetőek bármelyik hobby boltban. Érdemes nedves törlőkendővel is készülni, hogy a vendégek könnyedén le tudják majd törölni a kezüket. Érdemes már a Nagy Napon egy szép képkeretbe kitenni a grafikát, így nem fog sérülni a kép, és később ezzel a kerettel együtt kitehetitek otthonotokba ezt a csodálatos emléket. 

Különböző grafikák közül választhattok az ujjlenyomatos emlékek közül. Akár ujjlenyomatos fát, puszilkodó párt vagy biciklire akasztott lufi rengeteget választotok, teljesen egyedi emléket őrizhettek majd emlékül.

Az ujjlenyomatos emlékek ára méret függő: 30*40-es 6599 Ft, 40*50-es 7599 Ft, 50*70-es 8599 Ft. Az ár a képkeretet nem tartalmazza. 

A rendelést leadhatjátok az online rendelés alkalmával a megjegyzés rovatba írva vagy pedig e-mailen.

Time: 0.3994 ms | Memory: 27.11MB | Version: 2.0