Ültetési rend
esküvői meghívó

Az ültetési rend a legnagyobb segítőtök az esküvői vacsoránál a vendégek leültetésénél, főleg nagy létszámú esküvő esetén. Nincs is annál bosszantóbb, mint hogy több 100 vendég keresi a nevét és a helyét a 15-20 körasztal körül. Ültetési rend nélkül akár fél órába is telhet, míg mindenki egyesével megkeresgeti a helyét.

Időt és bosszankodást spórolhattok meg azzal, ha ültetési renddel készültök a vendégeitek számára. Még a vacsora megkezdése előtt megnézhetik a táblát a vendégek, ahol látszik, hogy hányas asztalnál fognak majd helyet foglalni. Ezután a terembe érve látják az asztalok számozását, és máris tudják, hogy melyik asztalon keressék a nevüket, melyet már nagyon könnyen meg fognak találni az asztalon.

Az ültetési rend összeírása nem könnyű feladat, sok mindennek és sok mindenkinek meg kell felelnie. Meg kell gondolni, hogy ki mellé kit ültetünk. Ráadásul elsőre nem biztos, hogy tudni lehet, hogy pontosan ki tud majd eljönni a nagy eseményre. Az biztos, hogy jó pár órát rá kell szánni, míg össze nem áll a kép és a teljes vendégsereg fel nem kerül az ültetési rendre.

ÁRAKÉRT KATTINTS AZ EGYES KÁRTYÁKRA!

Romantic roses ültetési rend
Rustic style ültetési rend
Winter tale ültetési rend
Rustic flowers ültetési rend
Nautical love ültetési rend
Nautical stripe ültetési rend
Endless passion ültetési rend
Love & lace ültetési rend
Rich elegance ültetési rend
Pretty in pastels ültetési rend
Vintage grace ültetési rend
Fingerprints in love ültetési rend
Vintage bicycle ültetési rend
Chevron border ültetési rend
Vintage garden ültetési rend
Love ticket ültetési rend

Time: 0.3010 ms | Memory: 27.72MB | Version: 2.0