Flowers ültetési rend

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Flowers ültetési rend
Sziluettek
Színek
Alakok
30x40
20-50 főig
40x50
50-100 főig
50x70
100-170 főig
60x90
170 főtől
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
RSVP
Ültetőkártya
Asztalszám
Menükártya és itallap
Darabár:6599Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 1 db /
Nyomtatás
Papír
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Az ültetési rend a legfontosabb eleme az estének, főleg nagy létszámú esküvő esetén. Általa a vendégek könnyedén megtalálják helyüket az asztaloknál. Érdemes sok időt rászánni az elkészítésére, a nevek összeírására. Egy körasztalhoz általában 8-9 embert lehet leültetni még kényelmesen. Fontos figyelembe venni, hogy azok kerüljenek egy asztalhoz, akik ismerik egymást.

Ha megtetszett Nektek ez az ültetési rend, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Az ültetési rendeket mindenképpen a megfelelő méretű képkeretbe kell helyezni, méreteket lásd az alakoknál.

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.3138 ms | Memory: 27.18MB | Version: 2.0