Vintage grace ültetési rend

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Vintage grace ültetési rend
Sziluettek
Színek
Alakok
30x40
20-50 főig
40x50
50-100 főig
50x70
100-170 főig
60x90
170 főtől
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
RSVP
Ültetőkártya
Asztalszám
Menükártya és itallap
Darabár:6599Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 1 db /
Nyomtatás
Papír
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Az ültetési rend a legfontosabb eleme az estének, főleg nagy létszámú esküvő esetén. Általa a vendégek könnyedén megtalálják helyüket az asztaloknál. Érdemes sok időt rászánni az elkészítésére, a nevek összeírására. Egy körasztalhoz általában 8-9 embert lehet leültetni még kényelmesen. Fontos figyelembe venni, hogy azok kerüljenek egy asztalhoz, akik ismerik egymást.

Ha megtetszett Nektek ez az ültetési rend, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Az ültetési rendeket mindenképpen a megfelelő méretű képkeretbe kell helyezni, méreteket lásd az alakoknál.

Szállítás A megrendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat munkatársai végzik az ország egész területén. A kiszállítási díj: 1600 Ft-tól. A feladásról e-mailben értesítünk Titeket. A termékek személyesen is átvehetők a 11. kerületben található irodánkban előre egyeztetett időpontban.

Szállítási idő A megrendelt kártyák elkészülését a szövegek leadását és a grafikai tervek elfogadását követően 10 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A luxus meghívók elkészülte kicsivel több, mint 10 napot vehetnek igénybe. A pontos elkészülésről e-mailben értesítünk Titeket.

Utánrendelés: Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 2500 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Luxus, egyedi meghívók esetén pedig egy egyszeri 8000 Ft-os többletköltséggel jár az utánrendelés a rendelt tételeken kívül, és minimum 10 meghívó fölött lehetséges.

Személyre szabás

Megtetszett ez a kártya, de szeretnétek módosítani valamin? Más betűtípusra vágynátok? Vagy más színkombinációra volna szükségetek? Több másik grafikát szeretnétek vegyíteni? Ha igen, akkor nincs más dolgotok, minthogy a "személyre szabás" gombnál a megjegyzés rovatban megadjátok nekünk, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabásért egy egyszeri 4000 Ft-ot számítunk fel.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Nálunk jó helyen jártok! Mi megtervezzük és elkészítjük számotokra álmaitok meghívóját. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Egy találkozó alkalmával minden fontos részletet megbeszélünk, ami alapján elkészítjük a terveket. A megbeszélésre egy előre egyeztetett időpontban tudtok bejelentkezni a kapcsolat menüpont alatt. Ha nem Budapesten éltek, akkor skype-on is tudunk egyeztetni. 

Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 1.8722 ms | Memory: 59.55MB | Version: 2.0