Joy At The Sea ültetőkártya

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Joy At The Sea ültetőkártya
Sziluettek
Színek
Alakok
3x4
biléta
8x5
fekvő
8x5
kihajtható
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Meghívó
Save The Date
RSVP
Ültetési rend
Asztalszám
Menükártya és itallap
Darabár:100Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 15 db /
Nyomtatás
Papír
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Az ültetőkártya az ültetés legfontosabb kellékeként az est nagyon fontos eleme. Az, hogy a vendégek keresztneveit vagy teljes neveit használjátok az ültetőkártyákon, meghatározza az est hangulatát. A keresztnevek használata sokkal meghittebb, családiasabb hangulatot teremt, míg a teljes nevek használata kissé hivatalosabb, távolságtartóbb lehet. Érdemes odafigyelni, hogy az ültetésnél a hölgyeket a férfiak jobbjára ültessék.

Ha megtetszett Nektek ez a kártya, akkor válasszatok mellé hozzá illő meghívót vagy egyéb esküvői kártyát is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Válogassatok kedvetekre!

Szállítás A megrendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat munkatársai végzik az ország egész területén. A kiszállítási díj: 1600 Ft-tól. A feladásról e-mailben értesítünk Titeket. A termékek személyesen is átvehetők a 11. kerületben található irodánkban előre egyeztetett időpontban.

Szállítási idő A megrendelt kártyák elkészülését a szövegek leadását és a grafikai tervek elfogadását követően 10 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A luxus meghívók elkészülte kicsivel több, mint 10 napot vehetnek igénybe. A pontos elkészülésről e-mailben értesítünk Titeket.

Utánrendelés: Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 2500 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Luxus, egyedi meghívók esetén pedig egy egyszeri 8000 Ft-os többletköltséggel jár az utánrendelés a rendelt tételeken kívül, és minimum 10 meghívó fölött lehetséges.

Személyre szabás

Megtetszett ez a kártya, de szeretnétek módosítani valamin? Más betűtípusra vágynátok? Vagy más színkombinációra volna szükségetek? Több másik grafikát szeretnétek vegyíteni? Ha igen, akkor nincs más dolgotok, minthogy a "személyre szabás" gombnál a megjegyzés rovatban megadjátok nekünk, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabásért egy egyszeri 4000 Ft-ot számítunk fel.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Nálunk jó helyen jártok! Mi megtervezzük és elkészítjük számotokra álmaitok meghívóját. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Egy találkozó alkalmával minden fontos részletet megbeszélünk, ami alapján elkészítjük a terveket. A megbeszélésre egy előre egyeztetett időpontban tudtok bejelentkezni a kapcsolat menüpont alatt. Ha nem Budapesten éltek, akkor skype-on is tudunk egyeztetni. 

Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 1.3509 ms | Memory: 59.55MB | Version: 2.0