Boho romance esküvői meghívó

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Boho romance esküvői meghívó
Sziluettek
Színek
Alakok
11x15
álló
12x18
álló
15x15
álló
11x15
kihajtható
12x18
kihajtható
15x15
kihajtható
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Darabár:555Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 15 db /
Oldalak
Hátoldal opciók
Nyomtatás
Papír
Meghívó kiegészítők
Boríték
Boríték kiegészítők
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Válogassátok össze kedvetek szerint a megálmodott meghívótokat. Válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb színt, alakot, sziluettet, papírt, borítékot és egyéb kiegészítőket.

Ha úgy érzitek, kevés lenne a hely számotokra az egyoldalas meghívón, akkor választhattok kétoldalasat is, amit a meghívó grafikájában készítünk el. Ide bármilyen szöveg kerülhet (meghívó idézet, nászajándékkérő versike, stb.).

Ha mégis sikerült szövegeteket egy oldalra maximálni (amit könnyedén leellenőrizhettek itt a szöveg kalkulátorral) akkor akár a mintás hátoldalt is választhatjátok, ami nagyon különlegessé és kifinomulttá varázsolja esküvői meghívótokat. Ha van rólatok készült párfotó, amit szívesen látnátok meghívótok hátoldalán, akkor az is tökéletes választás, de az egyszínű színes háttér is nagyon feldobja a meghívót.

Ha megtetszett Nektek ez a meghívó, akkor válasszatok mellé a hozzá illő egyéb esküvői kártyák közül is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon.Válogassatok kedvetekre!

Szállítás A megrendelt termékek kiszállítását a GLS futárszolgálat munkatársai végzik az ország egész területén. A kiszállítási díj: 1600 Ft-tól. A feladásról e-mailben értesítünk Titeket. A termékek személyesen is átvehetők a 11. kerületben található irodánkban előre egyeztetett időpontban.

Szállítási idő A megrendelt kártyák elkészülését a szövegek leadását és a grafikai tervek elfogadását követően 10 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A luxus meghívók elkészülte kicsivel több, mint 10 napot vehetnek igénybe. A pontos elkészülésről e-mailben értesítünk Titeket.

Utánrendelés: Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 2500 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Luxus, egyedi meghívók esetén pedig egy egyszeri 8000 Ft-os többletköltséggel jár az utánrendelés a rendelt tételeken kívül, és minimum 10 meghívó fölött lehetséges.

Személyre szabás

Megtetszett ez a kártya, de szeretnétek módosítani valamin? Más betűtípusra vágynátok? Vagy más színkombinációra volna szükségetek? Több másik grafikát szeretnétek vegyíteni? Ha igen, akkor nincs más dolgotok, minthogy a "személyre szabás" gombnál a megjegyzés rovatban megadjátok nekünk, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabásért egy egyszeri 4000 Ft-ot számítunk fel.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Nálunk jó helyen jártok! Mi megtervezzük és elkészítjük számotokra álmaitok meghívóját. Vegyétek fel velünk a kapcsolatot! Egy találkozó alkalmával minden fontos részletet megbeszélünk, ami alapján elkészítjük a terveket. A megbeszélésre egy előre egyeztetett időpontban tudtok bejelentkezni a kapcsolat menüpont alatt. Ha nem Budapesten éltek, akkor skype-on is tudunk egyeztetni. 

Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Az alakoknál válaszd ki, hogy melyik alakra vagy kíváncsi és írd be ide a kalkulátorba a választott esküvői meghívó szövegeteket. Így tudod leellenőrizni, hogy melyik alak lenne számotokra megfelelő.

Ajánlott karakter szám: 250

Az általad választott meghívó maximális karakterszámát elérted, ha mégis több szöveget szeretnél, akkor válassz egy nagyobb méretet vagy kétoldalút (Grafika és szöveg) vagy kihajtható meghívót.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.9950 ms | Memory: 59.56MB | Version: 2.0