Triangle arch esküvői meghívó

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Triangle arch esküvői meghívó
Sziluettek
Színek
Alakok
11x15
álló
12x18
álló
15x15
álló
11x15
kihajtható
12x18
kihajtható
15x15
kihajtható
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Darabár:555Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 15 db /
Oldalak
Hátoldal opciók
Nyomtatás
Papír
Meghívó kiegészítők
Boríték
Boríték kiegészítők
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Válogassátok össze kedvetek szerint a megálmodott meghívótokat. Válasszátok ki a számotokra legmegfelelőbb színt, alakot, sziluettet, papírt, borítékot és egyéb kiegészítőket.

Ha úgy érzitek, kevés lenne a hely számotokra az egyoldalas meghívón, akkor választhattok kétoldalasat is, amit a meghívó grafikájában készítünk el. Ide bármilyen szöveg kerülhet (meghívó idézet, nászajándékkérő versike, stb.).

Ha mégis sikerült szövegeteket egy oldalra maximálni (amit könnyedén leellenőrizhettek itt a szöveg kalkulátorral) akkor akár a mintás hátoldalt is választhatjátok, ami nagyon különlegessé és kifinomulttá varázsolja esküvői meghívótokat. Ha van rólatok készült párfotó, amit szívesen látnátok meghívótok hátoldalán, akkor az is tökéletes választás, de az egyszínű színes háttér is nagyon feldobja a meghívót.

Ha megtetszett Nektek ez a meghívó, akkor válasszatok mellé a hozzá illő egyéb esküvői kártyák közül is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon.Válogassatok kedvetekre!

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Az alakoknál válaszd ki, hogy melyik alakra vagy kíváncsi és írd be ide a kalkulátorba a választott esküvői meghívó szövegeteket. Így tudod leellenőrizni, hogy melyik alak lenne számotokra megfelelő.

Ajánlott karakter szám: 200

Az általad választott meghívó maximális karakterszámát elérted, ha mégis több szöveget szeretnél, akkor válassz egy nagyobb méretet vagy kétoldalút (Grafika és szöveg) vagy kihajtható meghívót.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.3970 ms | Memory: 27.19MB | Version: 2.0