GYIK
esküvői meghívó

Hogyan történhet a megrendelés?

A megrendelés online formában vagy személyesen, irodánkban előre egyeztetett időpontban történhet.

Egyedi tervezésű meghívót, kártyát is lehet nálatok készíttetni?

Egyedi meghívóra árajánlatot csak emailben tudunk adni Nektek. Kérlek, küldd el nekünk a pontos elképzelésedet emailen képekkel együtt, és mi hamarosan válaszolni fogunk rá.

Utánrendelés lehetséges?

Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 2500 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívók esetén pedig egy egyszeri 8000 Ft-os többletköltséggel jár az utánrendelés a rendelt tételeken kívül, és minimum 10 meghívó fölött lehetséges.

Mennyi idő alatt készülnek el a meghívók?

A meghívók és kártyák a látványterv elfogadását követően 10 munkanap alatt készülnek el. A luxus meghívó darabjai több időt vehetnek igénybe, mivel egyedi, kézzel készült darabok mind, így kb 2 hét alatt készülnek el.

Megrendelés után hol adhatom le a szövegeket?

A meghívó és az egyéb kártyák szövegeit a megrendelés után kapott e-mailben található csatolt dokumentumokban kell megadni, és visszaküldeni nekünk. Csak ebben a dokumentumban leadott szövegeket tudjuk elfogadni. 

A saját nevünk szükséges a meghívóra?

Mi azt javasoljuk, hogy legyen rajta a nevetek, mert így válik majd személyessé a meghívó. Kérlek, amikor megkülditek nekünk a szöveget, ne feledjétek megadni a neveteket, vagy ha szeretnétek, a monogramotokat.

Külön vacsorás és külön szertartásra szóló meghívóra is szükség lenne. Ennek a szövege hogy adható le?

A megrendelést követően megküldött e-mailben csatolva megtaláljátok azt a dokumentumot, ahol megadhatjátok a vacsorás, a szertartásos és az idegen nyelvű meghívó szövegét is, megjelölve, hogy melyikből hány darabot kértek. A többféle szöveg többletköltséggel nem jár.

Saját idézettel vagy szöveggel is lehet kérni az esküvői meghívót?

Természetesen, a honlapunkon található idézetek, szövegek csak a segítségetekre vannak a választásban. Ha megvan már a szövegetek vagy az idézet, akkor nyugodtan használhatjátok azt is.

Regisztráció nélkül tudok rendelni?

Igen, nálunk nem szükséges regisztrálnod, rögtön megkezdheted a megrendelést. Ettől függetlenül az általad bejelölt kedvenc meghívóidat, kártyáidat meg fogod találni a ’Kedvencek’ menüpont alatt.

Hol vehetem át a megrendelt termékeket?

A megrendelt meghívókat, kártyákat vagy házhozszállítással kéritek (ennek díja 1600 Ft-tól) vagy személyesen a 11. kerületben található irodánkba (előzetes bejelentkezés szükséges).

A meghívók és kártyák esetén van-e minimális rendelési mennyiség?

Igen minden kártya minimális rendelési mennyiségét a darabszám mellett tűntettük fel. Egyszerűbb meghívók esetén ez 15 db. Luxus és egyedi meghívók esetén pedig 25 db.

Hogyan és mikor kell fizetni?

Online megrendelés esetén, a megrendeléskor szükséges a teljes vételárat kifizetni. Ehhez minden szükséges információt e-mailben fogunk Nektek elküldeni a megrendelést követően. A fizetési módok: bankszámlára történő befizetés vagy banki átutalás. Személyes megrendelés esetén 50 % készpénzes előleg szükséges. A meghívók átvételekor pedig a maradék.

Vidékről is tudunk rendelni?

Igen, vidékről is könnyedén, otthonról tudjátok leadni a megrendelést. Természetesen vidékre is vállalunk házhoz szállítást, szintén 1600 Ft-tól.

Time: 0.1738 ms | Memory: 27.11MB | Version: 2.0