GYIK
esküvői meghívó

Hogyan történhet a megrendelés?

A megrendelés online formában vagy személyesen, irodánkban előre egyeztetett időpontban történhet.

Egyedi tervezésű meghívót, kártyát is lehet nálatok készíttetni?

Természetesen, ha teljesen egyedi tervezésű meghívóra vágytok, akkor nincs más dolgotok, minthogy bejelentkeztek hozzánk egy személyes megbeszélésre, ahol segítünk Nektek megvalósítani legmerészebb álmaitokat.

Utánrendelés lehetséges?

Lehetőség van utánrendelésre, a rendelési szám, a szükséges kártyákra vonatkozó adatok és darabszám megadásával e-mailen keresztül. Az utánrendelésnek egy egyszeri 2500 Ft-os díja van a rendelt tételeken kívül, és bármennyi darabszám utánrendelhető. Luxus, egyedi meghívók esetén pedig egy egyszeri 8000 Ft-os többletköltséggel jár az utánrendelés a rendelt tételeken kívül, és minimum 10 meghívó fölött lehetséges.

Mennyi idő alatt készülnek el a meghívók?

A meghívók és kártyák a látványterv elfogadását követően 10 munkanap alatt készülnek el. A luxus meghívó darabjai több időt vehetnek igénybe, mivel egyedi, kézzel készült darabok mind. Az elkészülés pontos idejéről e-mailben értesítünk Titeket.

Megrendelés után hol adhatom le a szövegeket?

A meghívó és az egyéb kártyák szövegeit a megrendelés után kapott e-mailben található csatolt dokumentumokban kell megadni, és visszaküldeni nekünk. Csak ebben a dokumentumban leadott szövegeket tudjuk elfogadni. 

A saját nevünk szükséges a meghívóra?

Mi azt javasoljuk, hogy legyen rajta a nevetek, mert így válik majd személyessé a meghívó. Kérlek, amikor megkülditek nekünk a szöveget, ne feledjétek megadni a neveteket, vagy ha szeretnétek, a monogramotokat.

Külön vacsorás és külön szertartásra szóló meghívóra is szükség lenne. Ennek a szövege hogy adható le?

A megrendelést követően megküldött e-mailben csatolva megtaláljátok azt a dokumentumot, ahol megadhatjátok a vacsorás, a szertartásos és az idegen nyelvű meghívó szövegét is, megjelölve, hogy melyikből hány darabot kértek. A többféle szöveg többletköltséggel nem jár.

Saját idézettel vagy szöveggel is lehet kérni az esküvői meghívót?

Természetesen, a honlapunkon található idézetek, szövegek csak a segítségetekre vannak a választásban. Ha megvan már a szövegetek vagy az idézet, akkor nyugodtan használhatjátok azt is.

Regisztráció nélkül tudok rendelni?

Igen, nálunk nem szükséges regisztrálnod, rögtön megkezdheted a megrendelést. Ettől függetlenül az általad bejelölt kedvenc meghívóidat, kártyáidat meg fogod találni a ’Kedvencek’ menüpont alatt.

Hol vehetem át a megrendelt termékeket?

A megrendelt meghívókat, kártyákat vagy házhozszállítással kéritek (ennek díja 1600 Ft-tól) vagy egy előre egyeztetett időpontban megbeszéljük, hogy bejöttök érte a 11. kerületben található irodánkba.

A meghívók és kártyák esetén van-e minimális rendelési mennyiség?

Igen minden kártya minimális rendelési mennyiségét a darabszám mellett tűntettük fel. Meghívók esetén ez 15 db. Luxus meghívók esetén pedig 25 db.

Hogyan és mikor kell fizetni?

Megrendelés esetén, a megrendelés után szükséges a teljes vételárat kifizetni. Ehhez minden szükséges információt e-mailben fogunk Nektek elküldeni a megrendelést követően. A fizetési módok: bankszámlára történő befizetés vagy banki átutalás.

Személyesen is megtekinthetők a meghívók és kártyák?

Igen, 11. kerületi irodánkban, előre egyeztetett időpontban megtekinthetőek a meghívók.

Vidékről is tudunk rendelni?

Igen, vidékről is könnyedén, otthonról tudjátok leadni a megrendelést. Természetesen vidékre is vállalunk házhoz szállítást, szintén 1600 Ft-tól. Ha szeretnétek segítséget kérni vagy egyedi tervezésű meghívóra vágytok, akkor akár e-mailen, akár skypon is meg tudjuk oldani a tervezéshez szükséges kommunikációt.

Time: 0.5335 ms | Memory: 56.08MB | Version: 2.0