Love squared esküvői meghívó

A kiválasztott szín nem jelenik meg előnézetben. A megrendelés véglegesítése után, grafikusaink e-mailen megküldik a választott színben elkészült kártya előnézeti képét.
Love squared esküvői meghívó
Sziluettek
Színek
Alakok
15x15
álló
Galéria
A tökéletes összhangért válassz közülük is
Darabár:1875Ft-tól
Mennyiség: / minimum: 25 db /
Oldalak
Hátoldal opciók
Nyomtatás
Papír
Boríték
Boríték kiegészítők
Személyre szabás
igen nem

A szövegeket a megrendelést követően tudjátok majd leadni a szövegkérő dokumentumokban, melyet e-mailen fogtok megkapni.

Összesen:.- Ft0.-

Kosár tartalma: Pénztár Részletes kosár

Válogassatok a különleges luxus meghívóink közül, melyek mind egytől egyig kifinomult, egyedi darabok. Ha megtetszett egy meghívó, de más színben képzelnétek el, akkor mi szívesen elkészítjük számotokra a választott színetekben.

Ha megtetszett Nektek ez a meghívó, akkor válasszatok mellé a hozzá illő egyéb esküvői kártyák közül is, hiszen így lesz teljes az összhang a gyönyörű Nagy Napotokon. Szívesen adunk ajánlatot az egyéb kártyákra is, melyet akár email-en vagy akár személyesen is megtehettek. Válogassatok kedvetekre!

Szállítási idő: látványterv elfogadása után kb. 5 munkanap. Luxus meghívóknál kb. 10 munkanap.

Szállítás: a GLS futárszolgálat végzi az ország egész területén. Szállítási díj: 1600 Ft-tól. Külföldi szállításra kérd egyedi ajánlatunkat e-mailben.

Utánrendelés: egyszeri 2500 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és bármennyi db utánrendelhető. Luxus és egyedi meghívó esetén egyszeri 8000 Ft a díja, az utánrendelt tételeken kívül, és min.10 meghívó fölött lehetséges. Az utánrendelés a rendelési szám és darabszám megadásával e-mailen lehetséges.

Személyre szabás

Ha a színeken, betűtípuson vagy grafikán szeretnél némi módosítást kérni, akkor a "személyre szabás" gombnál a boxba írjátok le, hogy min szeretnétek változtatni. Személyre szabás díja egyszeri 4000 Ft.

Egyedi tervezés

Egyedileg tervezett meghívóra és kártyákra vágytok? Kérd emailben árajánlatunkat. Az egyedi tervezés költsége egyszeri 8000 Ft, megrendelés esetén. Az egyedi tervezésről és személyre szabásról bővebben az egyedi tervezésű meghívók menüpontban olvashattok.

Az alakoknál válaszd ki, hogy melyik alakra vagy kíváncsi és írd be ide a kalkulátorba a választott esküvői meghívó szövegeteket. Így tudod leellenőrizni, hogy melyik alak lenne számotokra megfelelő.

Ajánlott karakter szám: 268

Az általad választott meghívó maximális karakterszámát elérted, ha mégis több szöveget szeretnél, akkor válassz egy nagyobb méretet vagy kétoldalút (Grafika és szöveg) vagy kihajtható meghívót.

Utoljára megtekintett:
Legnépszerűbb termékeink:

Time: 0.4474 ms | Memory: 27.18MB | Version: 2.0