Rólunk
esküvői meghívó

Életetek legszebb eseményére, az esküvőtökre készülődtök? Amikor az esküvői meghívótokról van szó, akkor valami különlegesre, gyönyörűre és egyedire vágytok? Akkor nálunk jó helyen jártok!

Egy hiányt pótló vonalat hoztunk el számotokra, mely különleges és olykor merész is egyben. Számunkra nagyon fontos a minőség, az, hogy az ünneplő pár és vendégeik a legmagasabb kiszolgálást és a legjobb minőséget kapják. Imádunk alkotni, újabb és újabb ötleteket megvalósítani. Annak örülünk, amikor látjuk a sugárzó örömöt az ifjú pár arcán, amikor megpillantják elkészült meghívóikat és kártyáikat.

Az esküvői meghívók készítésekor a legújabb trendek inspirálnak minket. Különleges, egyedi megoldásokat és kiegészítőket használunk meghívóink megalkotásakor. Rengeteg meghívó és kártya közül válogathattok nálunk. Itt egy helyen megtaláljátok a romantikus stílustól kezdve a vintagen át egészen a modern stílusig rengeteg meghívót, kártyát. Ráadásul Ti magatok válhattok meghívótok megkomponálójává, hiszen saját magatok állíthatjátok össze, hogy milyen színt, alakot, hátoldalt és egyéb kiegészítőket szeretnétek választani meghívótokhoz és kártyáitokhoz. Ha szeretnétek, szívesen segítünk Nektek a színválasztásban vagy a hozzátok legjobban illő stílus kiválasztásában. 

Esküvői meghívó

Esküvői kártyáinkat egytől-egyig szettekben is megtaláljátok, vagyis minden esküvői meghívóhoz hozzá illő egyéb esküvői kártyát is találtok nálunk. Válasszatok a design-hoz illő ültetőkártyát, menükártyát vagy épp asztalszámot, hogy teljes legyen az összhang az esküvőtökön.

A luxus esküvői meghívók menüpont alatt található luxus kollekcióink különleges, minden esetben egyedi meghívókat takarnak. Ezeknél a meghívóknál a szalagokon kívül más kiegészítőket is használunk a meghívók megalkotásakor. Csipkék, kámeák, virágok, gyöngyök, strasszok, fém kiegészítők teszik még kifinomultabbá meghívóitokat és kártyáitokat.

Ha teljesen egyedi elképzeléseitek vannak esküvői meghívótokat illetően, akkor mi megvalósítjuk számotokra legmerészebb álmaitokat is! Gyertek el hozzánk egy beszélgetésre, ahol együtt megtervezzük elképzeléseitek alapján egyedi, személyre szóló meghívótokat, kártyáitokat. Segítünk eligazodni a rengeteg kiegészítő, csipke és szalagválasztékban, hogy egy olyan meghívót alkothassunk Nektek, mely tökéletesen illik majd hozzátok és esküvőtök hangulatához. Akár valami romantikusra vágytok, akár egy modernebb vonalat követtek, mi mindenben segítünk Nektek.

A meghívótok szövegének megalkotásában is segítségetekre lesz az oldalunkon található szöveg és idézet gyűjtemény. Ahhoz, hogy tökéletes legyen a választott szöveg a meghívó méretéhez képest, minden meghívó mellett külön szövegkalkulátort találtok. Ide beírva a választott szöveget könnyedén leellenőrizhetitek, hogy megfelelő lesz-e az adott mérethez.

Ha megtaláltátok nálunk álmaitok meghívóját, akkor könnyedén meg tudjátok rendelni azokat honlapunkon keresztül is. Ha mégis úgy érzitek, hogy előtte segítségre volna szükségetek bármiben, vagy megtekintenétek a meghívókat élőben, akkor arra is van lehetőség. Sok szeretettel várunk Titeket bemutató termünkben egy előre egyeztetett időpontban!

Jó nézelődést és örömteli választást kívánunk Nektek! 

Reméljük, hogy amilyen szeretettel és odafigyeléssel készítjük Nektek meghívótokat és kártyáitokat, olyan sok örömet és boldogságot fogtok bennük találni!

Sok szeretettel:

Rita & Dávid

és az Excellent Wedding Cards csapata

Time: 0.2219 ms | Memory: 27.11MB | Version: 2.0